Agesilaos Antik Sikkeler Nümzimatik

Cevaplandı Bu sikke ile ilgili biraz bilgi ve tahmini tarih alabilirmiyim (Kaunos sikesi)

Bu sitedeki tasarım ve tüm içerikler Agesilaos Antik Sikkeler Nümizmatik tarafından hazırlanmaktadır.
Kaynak gösterilmeden site içeriğinin izinsiz kopyalanması, kullanılması ve paylaşılması FSEK'in 71.Madde gereği yasak ve suçtur.
Agesilaos Antik Sikkeler Nümizmatik içerik kullanım koşullarını ihlal edenler hakkında TCK ve FSEK ilgili kanun ve yönetmeliklerine göre yasal işlem başlatılacağını bu alandan yazılı olarak beyan ederiz.

Durum
Bu konu cevaplar için kapatılmıştır.

alimo_1206

Kayıtlı Kullanıcı
CO.jpg

alimo_1206

Kayıtlı Kullanıcı
bu Kaunos sikesi ile ilgili biraz tarih bilgisi alabilirmıyım acaba ?

Antik Sikkeler

ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΛOΓΟΣ
Φιλομμειδής
Orijinal kaunos gümüş staterine benzemiyor soldaki, sağdaki sikkede orijinal efes gümüş tetradrahmilerine benzemiyor.

alimo_1206

Kayıtlı Kullanıcı
Orijinal kaunos gümüş staterine benzemiyor soldaki, sağdaki sikkede orijinal efes gümüş tetradrahmilerine benzemiyor.
geçen hafta izmir bahçenin 2 metre kazının altında bulundu bide aslan ve yılan bi taş vardı, sağdaki sikenin benzerini bulmayı çaliştim göremedim.
WhatsApp Görsel 2024-11-01 saat 12.30.40_4b6b5588.jpg
WhatsApp Görsel 2024-11-01 saat 12.23.12_b8fb3c94.jpg

Antik Sikkeler

ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΛOΓΟΣ
Φιλομμειδής
geçen hafta izmir bahçenin 2 metre kazının altında bulundu bide aslan ve yılan bi taş vardı, sağdaki sikenin benzerini bulmayı çaliştim göremedim.
Ekli dosyayı görüntüle 69380Ekli dosyayı görüntüle 69381
Paylaştığınız yılan görseli senelerdir Google üzerinde palavra bilgiler ile sözde yılan define işareti adı altında paylaşılan görseldir ve sahtedir. Sikkeler hakkında bilgi istiyorsanız sahte ikiside.

alimo_1206

Kayıtlı Kullanıcı
teşekürler bilgi için, gözüm ile görmedim 1 haftada bahçede olacam, sadece meraktan araştırıyorum para pul meselesi değil :).

Durum
Bu konu cevaplar için kapatılmıştır.