Bu sitedeki tasarım ve tüm içerikler Agesilaos Antik Sikkeler Nümizmatik tarafından hazırlanmaktadır.
Kaynak gösterilmeden site içeriğinin izinsiz kopyalanması, kullanılması ve paylaşılması FSEK'in 71.Madde gereği yasak ve suçtur.
Agesilaos Antik Sikkeler Nümizmatik içerik kullanım koşullarını ihlal edenler hakkında TCK ve FSEK ilgili kanun ve yönetmeliklerine göre yasal işlem başlatılacağını bu alandan yazılı olarak beyan ederiz.
sikkenin kime ait oldugunu söyleyebilirmisiniz.
tesekkürler
Tesekkür ederim sagolun. Bu sikkeyi daha önce paylasmistim, tekrar paylasmamin sebebi sikkeninalttaki konu içerisinde tarafınıza bu sikke görseli hakkında daha önce cevap verilmişti.
Cevaplandı - Net Bilgi Alamadığım Sikkeler Hakkında Bilgi
Ekran resmi almak zorunda kaldım telefondan giriş yaparak Sorun yok her zaman orijinal görsel paylaşın bilgi almak istediğiniz sikkeler için. Kontrol ediniz M OTAKIΛIA CEOVHEPA CE lejantı varsa Otacilia Severa'ya ait antik sikkeantiksikkelernumizmatik.com
Tesekkür ederim sagolun. Bu sikkeyi daha önce paylasmistim, tekrar paylasmamin sebebi sikkenin
Iulia Mamaea sikkelerine benzerligi oldu
Yardiminiz icin Cok Tesekkür ederimKafa saç stilinden dolayı benzeyebilir. Daha önceki konudaki sikke kesin olarak Otacilia Severa'ya aittir. Julia'nın ismi antik sikkeler üzerinde diğer konudaki antik sikke üzerindeki gibi darb edilmiyor. Julia için örnek lejantlar; IVLIA MAMAEA AVG - IOY MAME CEBA - ΙΟΥΛΙΑ ΜΑΜЄΑ ϹЄΒ - ΙΟΥΛΙΑ ΜΑΜΑΙΑ - ΙΟΥΛΙΑ ΜΑΜЄΑ ϹЄΒΑCϹΤΗ vb.
Kafa saç stilinden dolayı benzeyebilir. Daha önceki konudaki sikke kesin olarak Otacilia Severa'ya aittir. Julia'nın ismi antik sikkeler üzerinde diğer konudaki antik sikke üzerindeki gibi darb edilmiyor. Julia için örnek lejantlar; IVLIA MAMAEA AVG - IOY MAME CEBA - ΙΟΥΛΙΑ ΜΑΜЄΑ ϹЄΒ - ΙΟΥΛΙΑ ΜΑΜΑΙΑ - ΙΟΥΛΙΑ ΜΑΜЄΑ ϹЄΒΑCϹΤΗ v
peki bu Sesterce, Antoninien ve Sestertius olup olmadigini nasil ayirdedebilirimYardiminiz icin Cok Tesekkür ederim
peki bu Sesterce, Antoninien ve Sestertius olup olmadigini nasil ayirdedebilirim
hangi sikke için konuşuyoruz ? diğer konudaki sikke için soruyorsanız o tip sikkeler hemiassarion veya diassarion bronz Roma eyalet sikkeleri