Agesilaos Antik Sikkeler Nümizmatik

Site İçerikleri Ziyaretçilerin Erişimine Kapalıdır. Sadece Kayıtlı Kullanıcılarımız Site İçeriklerine Erişim Sağlayabilmektedir.

Üyelik işlemi tamamen ücretsizdir. Üye olduktan sonra içeriklerin tamamını görüntüleyebilir, yeni konu açarak soru sorabilir ve açılmış olan konulara yorum yazarak toplulukla etkileşimde bulunabilirsiniz.

Lütfen aşağıdaki butonları kullanarak Giriş yapın veya Kayıt olun.

Cevaplandı Cappadocia imparatorluğu dönemine ait olduğunu tahmin ettiğim bu sikke hakkında detaylı bilgi verebilme imkanınız olabilir mi?

Bu sitedeki tasarım ve tüm içerikler Agesilaos Antik Sikkeler Nümizmatik tarafından hazırlanmaktadır. Kaynak gösterilmeden site içeriğinin izinsiz olarak kısmen veya tümüyle kopyalanması/paylaşılması/değiştirilmesi Fikir Ve Sanat Eserleri Kanunu Madde 71 gereği yasak ve suçtur. Agesilaos Antik Sikkeler Nümizmatik içerik kullanım koşullarını ihlal ederek intihal suçu işleyenler hakkında TCK ve FSEK ilgili kanun ve yönetmeliklerine göre yasal işlem başlatılacağını bu alandan yazılı olarak beyan ederiz.

BalıkçıSerdar

Kayıtlı Kullanıcı
İnternetten çok araştırdım, ön yüz daha çok "Ariarathes VII"ye benziyor ama arka yüz pek benzemiyor. Bir türlü emin olamadım. Siz daha profesyonelce araştırabilirsiniz diye düşündüm. Yardımcı olursanız sevinirim. Kolay gelsin 😊

Fotoğrafları ekleyememişim, şimdi ekliyorum 😊

Şükür 🙏

Ekli dosyalar

• IMG_20260331_215447_350~4.webp
    IMG_20260331_215447_350~4.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 8
  • IMG_20260331_215511_207~4.webp
    IMG_20260331_215511_207~4.webp
    1.4 MB · Görüntüleme: 9

Kapadokya krallığı Ariarathes de olabilir Seleukos krallığı Antiochos da [ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΑΝΤΙΟΧΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΟΥ] olabilir. Arka yüz görüntü çok kötü arka yüz sağdaki ΒΑΣΙΛΕΩΣ lejantının karşısındaki [sol taraf] harfleri belirtme şansınız varsa konuya ilave edin. Ariarathes VII Seleukos kralı Antiochos'un adı ve türlerinde sikke darbı yapmıştır.

Agesilaos Antik Sikkeler Nümizmatik_SELEU.webp

Yine ekleyemedim, dosya çok büyük diyor, ne yapmalıyım?

Sitenin daha hızlı çalışması ve görsellerin daha hızlı açılması adına konulara görsel yükleme boyutu maksimum 2 MB ile sınırlıdır. İleride yükleme yaparken dosya boyutunu ufaltarak 2 MB geçmeyecek şekilde görsel yükleyin. İyi Forumlar.

Geri